Qui som i qué fem?

Una associació de ball de Castelldefels, on un grup d’amics ens hem ajuntat amb un projecte comú i és que a través del Ball reunir persones de diferent índole perquè descobreixin el beneficiós per a la salut tant física com mental que és Ballar.
És una Associació oberta, on el treball es fa amb il · lusió i entusiasme, a causa d’això aconseguim que millorin els moviments, que es relacionin les persones entre si amb les nostres sortides culturals i activitats de tota mena.

Qué fem?

Tots els primers dissabtes de cada mes, realitzem un Envelat (Ball), per a tots els públics, sobretot a partir d’aquesta edat que ni bé vas a la Discoteques perquè són molt joves, ni tampoc al local de Jubilats perquè són grans, intentem cobrir aquesta franja d’edat.

La música principalmente está enfocada a Bailes de Salón, Caribeños, Line Dance.

La música principalment està enfocada a Balls de Saló, Caribenys, Line Dance.

Impartim classes de Ball tots els divendres de 19,00-21,00, on realitzem treballs lineals, en Parella, en Roda, dels diferents Balls com ara: Cha-cha-cha / Pasdoble / Rumba Bolero / Samba / Rock / Fox / Vals Véns / Vals Anglès / Quicstep / Tango Europeu / Tango Argentí / Salsa / Bachata / Merengue / Mambo / Cumbia.

Col · laborem amb diverses entitats socials i culturals de la ciutat, per fer més àmplia de la difusió del Ball.

Convoquem Balls i Festes, complementem amb Excursions, Animacions, Sortides Culturals i Gastronòmiques.